Auticafe september
Voor: Jongeren,Volwassenen
Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel In: 't Blok

Auticafé
Het najaar seizoen van het Auticafé gaat van start met een mooie eerste avond. Het Auticafé is dinsdagavond 12 september van 19.30-23.00 uur in ’t Blok  en deze keer komt spreekster Monique Post. Autisme is geen defect. Het is ook geen stoornis. Het is een andere volgorde en tempo van ontwikkeling. Wij komen dichterbij de kern van autisme door naar het werk van Martine Delfos te kijken en het ontwikkelingsperspectief als respectvol uitgangspunt te nemen.

Op 12 September zal Monique Post een lezing geven waarbij het werk van haar mentor (Delfos) als rode draad fungeert. Ook neemt ze het publiek mee in haar reis waarbij ontwikkeling en haar werk ervaringen in binnen- en buitenland centraal staan. Thema’s zoals vrouwen en autisme, de gevolgen van stress, wat taalvertraging kan betekenen voor de toekomst van kinderen en hoe communicatie vanuit de ander essentieel is om verbinding te bereiken.

Een verhaal met kennis en nieuwe ontwikkelingen die zich in hoop vertalen. Er zal ook uiteraard tijd zijn voor vragen vanuit het publiek!