Banner

      

Oproep aan alle kinderen van Zuidplas
Door alle maatregelen rondom het coronavirus hebben ouderen deze dagen waarschijnlijk minder contacten dan anders. Ook is het waarschijnlijk dat ouderen zich deze periode extra zorgen maken, wat de dag er niet leuker op maakt. Een vrolijke afleiding is dan ook meer dan welkom!


Daarom doet BRAinS een oproep aan alle kinderen van Zuidplas. Maak een mooie kaart of tekening voor een oudere (75+) in gemeente Zuidplas! Welzijn Zuidplas zorgt er vervolgens voor dat inwoners van 75 jaar en ouder blij worden gemaakt met een kaartje of mooie tekening! Graag als voorwaarde aanhouden: gewicht tot max 20 gram en formaat max A4 (dubbel te vouwen).


Welzijn Zuidplas verlengt de actie tot en met 19 mei. Dan worden de kaarten verstuurd aan ouderen vanaf 80 jaar. Kaarten kunnen in de bus worden gedaan bij één van de locaties van Welzijn Zuidplas: Meidoorn 1a te Nieuwerkerk of via de post t.a.v. Welzijn Zuidplas, Postbus 191, 2910 AD in Nieuwerkerk aan den IJssel. Welzijn Zuidplas zorgt dat de kaarten en tekeningen op de juiste plek terecht komen.