Banner
Normaal gesproken hebben we elk seizoen een Hiphoplounge waar we jong-talent een platform geven ondersteund door bekende gezichten uit de hiphop industrie. Dit combineren we vaak met kunst en cultuur. Helaas zijn de volle zalen nu niet mogelijk maar dat betekent niet dat we de jongeren geen platform kunnen aanbieden. Vandaar dus vanaf begin mei de ONLINE HIPHOPLOUNGE. De plek waar jongeren een optreden kunnen verzorgen en die kunnen delen op hun socialmedia. Volledig ondersteund door prima studio-techniek en filmopnames door Jongerenwerker Cemil de Wolf.
Dit is vooral voor de jongeren die al vaker tijdens onze inloop in de studio hebben gezeten en de smaak al aardig te pakken hebben maar wil jij ook je skills verbeteren zodat je een Live-Sessie kan opnemen kan je uiteraard ook daarvoor terecht bij ons. Zo kunnen we op afspraak studiosessies inplannen en ga je met 1 van de jongeren die de producers-opleiding volgt vervolgens de studio in en krijg je extra via ons begeleiding tijdens het schrijven van teksten, rappen, ritme en studio opnames. Uiteraard allemaal op de juiste afstand van elkaar. 2 personen max per sessie. 
 
Meld je aan bij Cemil de Wolf (cemil@welzijnzuidplas.nl of stuur een whatsapp naar 0648102366) (doelgroep 14+) Volg @hiphoplounge_blok op instragram voor meer info en updates. 

Cemil de Wolf 06-48102366