Banner

Woon je in de Zuidplas of omgeving, heb je een vorm van normaal tot hoger functionerend autisme, of ben je heel erg onzeker, dan is deze avond iets voor jou!
Uitgaan in een omgeving waar jij je thuis kunt voelen, anderen kunt ontmoeten en vrienden vinden. Chillen, muziek luisteren, een leuke activiteit doen, kletsen, drankje drinken, dansen, een keer samen gamen of een film kijken. Maar ook informatie van sprekers over uiteenlopende onderwerpen die met autisme te maken hebben.

Het Auticafé vindt plaats in jongerencentrum ’t Blok, elke tweede dinsdag van de maand, vanaf 19.30 uur. Elke avond heeft een thema.

Ook voor ouders
Omdat het best spannend is om te komen, mag je natuurlijk iemand meenemen, een vriend of vriendin, broer of zus, iemand met of zonder autisme. Je mag ook aan ons een mail sturen met de vraag om je te helpen de drempel te nemen. Wij willen graag een voor jou passende oplossing bieden, dat doen we graag. Eventueel meegekomen ouders kunnen aan het begin van de avond met elkaar kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee. Het Auticafé richt zich vooral op jongeren,  maar ouders/begeleiders zijn van harte welkom.

Kim Terbrack 06-21185387