Banner

Loop je even vast?

Bijvoorbeeld thuis, op je werk, op school of in een relatie? Dan kan het helpen om je verhaal te delen en samen te onderzoeken wat je dwarszit en hoe je verder kan. Dit kan op een plek die jij kiest op een moment dat het jou uit komt.


Voor wie is één-op-één?
Als je tussen de 14 en 27 jaar bent en het vaak niet echt naar je zin hebt. Je zit in een dip of misschien gaat het al heel lang niet lekker en is het meer dan een dipje aan het worden. Ruzie, gedoe thuis, je voelt je rot en eenzaam, je hebt dingen gedaan en bent hierdoor in de problemen gekomen, kortom: je weet het even niet meer, hoe moet je nu verder?

 
Je kiest zelf de plek
Als je graag in gesprek wilt met één van de jongerenwerkers, kun je zelf een plek uitkiezen. Het strand, een museum, op een boot, al lopend, een autotocht, verzin het maar. Het gaat er om waar jij je lekker bij voelt en weet dat je het fijnst een gesprek kan voeren. Tegenover elkaar zitten in een kamertje, elkaar aankijken en praten is een manier, maar net zoals er vele wegen naar Rome leiden, kun je op vele plekken een gesprek hebben. 

 
De tijd staat niet vast
De tijd van het gesprek staat niet vast. Ook niet of het één of meerdere gesprekken zijn.  Het kan zijn dat je na een uurtje al heel wat voor je zelf hebt opgeklaard, het kan ook zijn dat het een paar uur duurt. Als je naar het strand rijdt, wat wandelt en daarna lekker in een strandtent wat eet en drinkt is een paar uur zo voorbij! Sommigen vinden een paar uur autorijden, kilometers snelweg met een lekker muziekje en wat eten en drinken een ideale manier. Een hele dag uit je eigen omgeving (thuis, school, vrienden, werk) en onverdeelde aandacht voor jou en datgene wat je dwarszit.......er kan veel gebeuren dan!


Het doel van ‘één-op-één’ is samen op een door jou gekozen plek in gesprek gaan, in de hoop dat het lucht geeft, duidelijkheid schept, en je verder kunt met jezelf. Het kan zijn dat er ook uit komt dat er meer nodig is om verder te komen dan dit. Dan is dit een eerste stap en als je wilt, kan de jongerenwerker je verder op weg helpen.


Met wie kun je in gesprek?
Jongerenwerkers Shawni, Luug en Kim kunnen gebeld/gemaild worden om een afspraak te maken. Zij hebben een training gevolgd bij Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland speciaal voor één-op-één.  

Wil je contact opnemen?

Kim Terbrack 06-21185387

Luug Smit 06-34936769
Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle en Oud Verlaat Ook via whatt’s app bereikbaar

Shawni Latuheru 06-38072018