Banner

Jongeren in Zuidplas met vragen over geld, studeren, seks, relaties, gezondheid, opleiding en internet kunnen terecht op de regionale jongerenwebsite Hoezitdat.info/zuidplas.  

Op deze website vinden jongeren niet alleen antwoorden op hun vragen, maar ook leuke weetjes en berichten van andere jongeren. Deze lokale pagina in de regionale website is een samenwerking van gemeente Zuidplas, het Centrum voor Jeugd en Gezin en Welzijn Zuidplas en vervangt de eerdere lokale website speciaal voor jongeren: JIZU.nl.

 

Hulp in de buurt

Hoezitdat.info is er nu ook voor jongeren uit de gemeente Zuidplas. Een woonplaatskeuze stemt informatie af op de eigen omgeving. Zo zien jongeren bijvoorbeeld of er in de buurt leuke activiteiten te doen zijn, maar ook waar ze terecht kunnen met vragen of problemen.

 

Online antwoorden

Op Hoezitdat.info/zuidplas vinden jongeren tussen de 12 en 23 jaar antwoorden op al hun vragen over bijvoorbeeld relaties en seks, internet en mobiel, pesten en gezond eten. Op de site kunnen jongeren met hun vragen terecht per mail, chat of telefoon. Een betrouwbaar team van ervaren medewerkers staat klaar om te luisteren en jongeren te helpen met het zoeken naar antwoorden op eenvoudige, maar ook lastigere vragen. Jongeren kunnen een eigen digitale zelfhulpomgeving aanmaken om online trainingen te volgen. Alle hulp is gratis.

Kim Terbrack 06-21185387