Banner

Goed Geregeld: kwaliteitskeurmerk NOV 
“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toon je aan dat je organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.  
Meer weten? Klink hier voor meer informatie over de voorwaarden. 

Maak je vrijwilligersorganisatie veiliger 
Werk je als organisatie met en voor minderjarigen of andere kwetsbare doelgroepen? Dan is de zorg voor een veilige omgeving een essentieel onderdeel van de kwaliteit. Maatregelen nemen om seksueel misbruik te voorkomen horen daarbij. Evenals het voorbereid zijn om adequaat om te gaan met de gevolgen, als het tóch gebeurt.  
Op de website www.inveiligehanden.nl vind je alle ins en outs rondom het voorkomen van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Ook kun je lezen wat je als organisatie moet doen als er toch sprake is geweest van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.  


Contact
 
Het VIP is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 06-14763409. Een mail sturen kan natuurlijk ook: vip@welzijnzuidplas.nl. 
Kom je liever een keer langs op kantoor? Maak dan een afspraak door te bellen naar Jolanda van der Maas (06-39882659) of Romana van Wensveen (06-14763414). Jolanda van der Maas 06-39882659

Romana van Wensveen 06-14763414