Banner

Vrijwilligerswaardering

Waardering krijgen voor wat je doet, is voor elke vrijwilliger belangrijk. De beste waardering is natuurlijk dat het vrijwilligerswerk wat je doet jouw voldoening geeft. Daarnaast doen ook organisaties er van alles aan om hun vrijwilligers te waarderen: een complimentje, een cadeautje of het organiseren van een uitje. Ook vanuit het VIP is er aandacht voor vrijwilligerswaardering voor de vrijwilligers in Zuidplas. Door het aanbieden van activiteiten en andere vormen van waardering willen we laten zien dat jouw inzet als vrijwilliger in Zuidplas enorm gewaardeerd wordt. Wil je weten welke activiteiten er aangeboden worden? Klik dan op deze link.


Deskundigheidsbevordering
Het is belangrijk dat jij als vrijwilliger je taken zo goed mogelijk kunt doen. Een training of workshop kan je helpen je kennis over een bepaald onderwerp te verbreden of een manier zijn om je vaardigheden te vergroten. Hierdoor wordt vrijwilligerswerk nóg leuker. Klik hier voor het aanbod van trainingen en workshops.

Contact
Het VIP is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. Een mail sturen kan natuurlijk ook: vip@welzijnzuidplas.nl.

Kom je liever een keer langs op kantoor? Maak dan een afspraak door te bellen naar Jolanda van der Maas (06-39882659) of Romana van Wensveen (06-14763414).

Jolanda van der Maas 06-39882659

Romana van Wensveen 06-14763414