Banner

Vrijwilligerswaardering 
Waardering krijgen voor wat je doet is voor elke vrijwilliger belangrijk. De beste waardering is natuurlijk dat het vrijwilligerswerk je voldoening geeft en dat je inzet door de ander wordt gewaardeerd.  
Organisaties doen er vaak zelf van alles aan om hun vrijwilligers te waarderen: een complimentje, een cadeautje of het organiseren van een uitje.  
Ook vanuit het VIP is er aandacht voor vrijwilligerswaardering voor de vrijwilligers in Zuidplas. Door het aanbieden van waarderingsactiviteiten willen we namens de gemeente Zuidplas laten zien dat jouw inzet als vrijwilliger enorm wordt gewaardeerd. Wil je weten welke activiteiten er aangeboden worden? Klik dan op deze link voor het aanbod. 

Deskundigheidsbevordering 
Het is belangrijk dat jij als vrijwilliger je taken zo goed mogelijk kunt doen. Een training of workshop kan je helpen je kennis over een bepaald onderwerp te verbreden of een manier zijn om je vaardigheden te vergroten. Hierdoor wordt vrijwilligerswerk nóg leuker. Klik hier voor het aanbod van trainingen en workshops. 
Zou je graag een training ontvangen over een specifiek onderwerp maar staat die niet tussen het aanbod? Neem dan contact op met het VIP om te vragen naar de mogelijkheden. Wie weet kunnen we deze training opnemen in het trainingsaanbod! 

Voorwaarden 
Vrijwilligers die in Zuidplas actief zijn kunnen gratis deelnemen aan trainingen en waarderingsmomenten die vanuit het VIP worden georganiseerd. Gratis betekent echter niet vrijblijvend. Het VIP heeft om die reden een aantal voorwaarden opgesteld. Deze kun je hier lezen. De vrijwilliger die zich aanmeldt voor een training of waarderingsmoment dient hiermee akkoord te gaan.  

Contact 
Het VIP is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 06-14763409. Een mail sturen kan natuurlijk ook: vip@welzijnzuidplas.nl. 
Kom je liever een keer langs op kantoor? Maak dan een afspraak door te bellen naar Jolanda van der Maas (06-39882659) of Romana van Wensveen (06-14763414).Jolanda van der Maas 06-39882659

Romana van Wensveen 06-14763414