9.02.2021

De cultuurkeuken pakt uit!

Cultuurkeuken

De Cultuurkeuken pakt uit!

Zaterdag 6 februari jl. pakte De Cultuurkeuken weer flink uit met 150 maaltijden en prachtige rozen.
De maaltijden werden, gelukkig nog voor het ging sneeuwen, thuis bezorgd. Dit keer gingen niet alleen de Rotaryleden op pad, maar werden er ook maaltijden bezorgd door wethouders Daan de Haas en Jan Willem Schuurman.

Het was alweer de zesde editie van ‘de Cultuurkeuken aan huis’ en dit keer werd de naam eer aan gedaan met een Irakese, een Indonesische en een Italiaanse maaltijd op het menu. Mensen, die zich hadden aangemeld via o.a. Stichting Zuidplas Helpt, de Boodschappenkast, het CJG (De Cadeaukast) en Welzijn Zuidplas, werden daarnaast nog eens verrast met een mooie roos, alvast in het teken van Valentijnsdag.

Ook dit keer was het weer een geslaagde editie, bleek uit de vele blije, warme en soms ook emotionele reacties van de ontvangers. De organisatie is alweer aan het nadenken wat er de volgende keer op het menu komt te staan.

 

V.l.n.r. Merijn, Ika en Nico (vrijwilligers van De Cultuurkeuken en 't Blok), Jan Willem Schuurman (wethouder), Marije Dirksen (teammanager Welzijn Zuidplas), Daan de Haas (wethouder) en Bas Jan Tukker (Rotaryclub Zuidplas).