31.08.2016

Waardering voor mantelzorgers en vrijwilligers

De gemeente Zuidplas had deze dag vrijwilligers en mantelzorgers uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens het WK roeien.

"Een bijzondere waardering voor de mantelzorgers en vrijwilligers", zomaar een citaat van één van de aanwezigen tijdens het WK roeien op vrijdag 26 augustus. De gemeente Zuidplas had deze dag vrijwilligers en mantelzorgers uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens het WK roeien. Het Mantelzorgsteunpunt en het Vrijwilligers Informatie Punt van Welzijn Zuidplas zorgden voor de invulling van de dag.


De dag werd gestart met een ontbijt met luxe broodjes. ’s Middags konden liefhebbers deelnemen aan een creatieve workshop.  Vanaf het terras van de Zuidplastent konden ondertussen ook  de roeiwedstrijden worden gevolgd. De aanwezige mantelzorgers en vrijwilligers troffen het: er werd drie keer een gouden medaille behaald voor de Nederlandse roeiers. Vanaf het terras werd uitbundig gejoeld na het behalen van de gouden plakken.


De dag werd afgesloten met een goed verzorgde Barbecue. De sfeer was ontspannen en gezellig en door het warme, zonnige weer was het op het terras goed toeven. De reacties van de aanwezigen waren dan ook erg positief: “Bijzonder leuk en gezellig.” “Ik voel me bevoorrecht om hier geweest te zijn.”