18.04.2018

Gratis deelname aan trainingen voor vrijwilligers in Zuidplas

Het Vrijwilligers Informatie Punt biedt voor vrijwilligers die in Zuidplas wonen of in Zuidplas actief zijn gratis trainingen aan. Op deze manier kun je als vrijwilliger je kennis vergroten en je vaardigheden uitbreiden. Zo wordt vrijwilligerswerk nóg leuker.
Ook de komende maanden worden er weer diverse cursussen aangeboden:
Training BHV herhaling                              - zaterdag 26 mei, 09:00 – 16:30 uur
Voor vrijwilligers die vorig jaar een BHV-cursus hebben gevolgd biedt het VIP een BHV Herhaling aan. Hieraan zijn kosten verbonden. Deze bedragen € 70,60 per persoon.
Training BHV Basis                                      - zaterdag 2 juni, 09:00 – 16:30 uur
Tijdens het eerste gedeelte van deze dag wordt de theorie besproken. Vervolgens wordt de theorie in praktijk gebracht, hieronder valt het blussen van een beginnende brand, ontruimen, communicatie, eerste hulp en AED Reanimatie training.
Infoavond  “Bekend maakt Bemind       - dinsdag 12 juni, 19:30 – 21:00 uur
Wat precies is een vluchteling? Waarom vangt Nederland vluchtelingen op? En hoe gaat Nederland met hen om? In samenwerking met VluchtelingenWerk Nederland organiseert het VIP deze voorlichtingsavond en gaan we in op dit soort vragen – en nog veel meer.
Voor vragen of meer informatie over het cursusaanbod kunt u contact opnemen met Romana van Wensveen: 06-14763414 of een mail te sturen naar vip@welzijnzuidplas.nl