19.02.2017

Informatie avond Sport4Work

Jong én op zoek naar een baan?

Maandagavond 27 februari is er van 19.30 tot 20.30 uur een informatie avond over de nieuwe editie van Sport4Work die op maandag 6 maart van start gaat. De avond vindt plaats in ’t Blok en wordt gegeven door Welzijn Zuidplas en De Jonge Krijger.


Sport4
Work bestaat uit een programma van 10 weken met een pittige combinatie van theorie (o.a. sollicitatietraining, presentatietechnieken, talent), sport (o.a. fittest, individuele én teamsporten) en werkervaring op doen bij een bedrijf. Ben je tussen de 18 en 27 jaar en op zoek naar een baan? Lukt het je om wat voor reden dan ook niet om een baan te vinden? Kom naar deze informatie avond en kijk of het programma van Sport4Work iets voor jou is! Voor meer informatie: www.welzijnzuidplas.nl zoek op: Sport4Work. De informatie avond is (net als deelname aan Sport4Work) gratis, meld je wel even aan bij: allard@welzijnzuidplas.nl


Sport4
Work is een samenwerkingsproject van Rotaryclub Zuidplas, Welzijn Zuidplas, Sport en Bewegen Zuidplas en De Jonge Krijger en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zuidplas en Instituut Gak.