22.09.2016

Informatieavond voor vrijwilligers op 5 oktober

In Moordrecht organiseert Moordrecht Met Mekaar (M3) in samenwerking met het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van Welzijn Zuidplas een informatieavond voor vrijwilligers.

In Moordrecht organiseert Moordrecht Met Mekaar (M3) in samenwerking met het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van Welzijn Zuidplas een informatieavond voor vrijwilligers en voor inwoners die er over nadenken om vrijwilligerswerk te gaan doen. De avond is in eerste instantie bedoeld voor vrijwilligers en inwoners  uit Moordrecht, maar ook belangstellenden uit andere dorpen zijn welkom.


Tijdens deze avond wordt uitgelegd wat vrijwilligerswerk inhoudt, wat je rechten en plichten zijn als vrijwilliger en er kunnen vragen gesteld worden over zaken die met vrijwilligerswerk te maken hebben. Ook zullen er een aantal vrijwilligers aan het woord komen die iets vertellen over hun ervaringen als vrijwilliger.


Om van te voren een inschatting te kunnen maken, is het fijn als u zich van te voren opgeeft. Dit kan door te bellen naar Joke Deelen  (06-52834685) of te mailen naar: moordrechtmetmekaar@gmail.com.


Datum: woensdagavond 5 oktober  van 20:00 – 21:30 uur. Inloop vanaf 19:30.
Locatie: Vivere, Westeinde 1, 2841 BN, Moordrecht