18.12.2018

Kerstdiner voor Ouderen

Kerstdiner voor ouderen

Kerstdiner voor ouderen

Het wordt langzaamaan koud en donker, de kerstdagen komen er weer aan. Een goed moment om gezamenlijk te dineren en de kerstgedachte met elkaar te delen.

Veel ouderen zijn met kerst alleen. Het Nationaal Ouderenfonds vindt dat dat anders kan en daarom organiseert zij, in samenwerking met Van der Valk Hotels, door het hele land kerstdiners. Ook in gemeente Zuidplas wordt een kerstdiner georganiseerd op dinsdagavond 18 december bij het Van der Valk Hotel Nieuwerkerk.

 

Het kerstdiner wordt gratis aangeboden door het Nationaal Ouderenfonds, Van der Valk Hotel Nieuwerkerk en Welzijn Zuidplas. Het diner is bedoeld om ouderen (65+) samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast kunnen ouderen tijdens het diner in contact komen met tafel- en buurtgenoten, waar mogelijk mooie vriendschappen uit voort komen.

 

Weet u iemand die voor dit diner in aanmerking komt of zou u zelf graag deelnemen? Neem dan – uiterlijk 1 december as. -contact op voor meer informatie via info@welzijnzuidplas.nl  of bel naar 0180-310050 (ma-do tussen 09.00 en 13.00 uur).

 

Het Nationaal Ouderenfonds Het Nationaal Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de OuderenOmbudsman, de Zilverlijn en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.