13.04.2018

Meet & Match tijdens de Vrijwilligersmarkt

Aanstaande vrijdag 20 april wordt er in De Batavier een vrijwilligersmarktplaats gehouden. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en wil je weten wat de mogelijkheden zijn?  Dan is dit dé kans om met organisaties in gesprek te gaan en er achter te komen welk vrijwilligerswerk bij je past.
Meer dan 20 organisaties zijn aanwezig tijdens de vrijwilligersmarkt en gaan graag met je in gesprek. Stichting Cultureel Netwerk vertelt je graag meer over hun activiteiten en laat je graag kennismaken met Koning Zuidplas, Stichting Molen Kortenoord wil je graag meer vertellen over de activiteiten die bij de Molen plaatsvinden en bij de kraam van Hospice IJsselthuis kun je een demonstratie handmassage gegeven worden. Daarnaast zijn er nog vele andere organisaties en verenigingen aanwezig, zoals bijvoorbeeld Gemiva, het Leontienhuis, Stichting Klavertje Vier en de SAZ. Voor alle deelnemende organisaties, zie de advertentie in deze krant.
Of je nu met ouderen of met kinderen wilt werken, graag iets in de zorg wilt doen of juist activiteiten wilt organiseren op het gebied van kunst en cultuur: er zijn volop mogelijkheden om je in te zetten en te doen wat bij je past. Er is op de vrijwilligersmarkt nog meer te beleven. Kinderen kunnen kinderen zich gratis laten schminken, er worden wereldhapjes geserveerd en er is ook wereldmuziek te horen. Reden genoeg dus om even langs te komen.
We zien je graag op vrijdag 20 april bij De Batavier. Batavierlaan 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het Vrijwilligers Informatie Punt: 06-39882659 of mailen naar vip@welzijnzuidplas.nl.
Kun je de 20ste niet aanwezig kan zijn óf  wil je direct als vrijwilliger aan de slag? Bezoek dan de vrijwilligersvacaturebank van het Vrijwilligers Informatie Punt. Via www.inwonersvoorelkaar.nl kun je zelf op zoek naar vrijwilligerswerk wat bij je past. Er staan meer dan 80 vrijwilligersvacatures op de vacaturebank.