26.10.2018

Uitnodiging voor jou voor de dag van de mantelzorg

Dag van de mantelzorg. Uitnodiging voor mantelzorgers!

Uitnodiging voor jou voor de dag van de mantelzorg!

Datum: Zaterdag 10 november

Tijd: van 13.00 – 16.30 uur, ontvangst vanaf 12.45 uur

Plaats: Dorpshuis Swanla, Burg. Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen

 

Dank voor alles wat je doet!

De gemeente Zuidplas en Welzijn Zuidplas willen je graag bedanken voor alles wat je doet voor je naaste met een gezellige middag. Wij weten dat zorgen voor een ander je veel inspanning kan kosten en daarom bieden we als waardering graag een leuke middag aan.

 

Uilen Na de luxe lunch is er een gevarieerd programma voor mantelzorgers van alle leeftijden. Voor de kinderen een actief programma met stormbaan en spellen. Jongeren en volwassenen kunnen aan de slag met bloemen of kennis maken met de molens in Zuidplas en hun historie. We sluiten de middag af met een demonstratie met echte uilen. Een hapje en drankje zullen zeker niet ontbreken!

Aanmelden: Je kunt je tot 2 november aanmelden bij Welzijn Zuidplas

Telefoonnummer 0180-310050 of per email mantelzorg@welzijnzuidplas.nl  o.v.v. dag van de mantelzorg, je naam, adres, telefoonnummer en voor wie je mantelzorger bent. Meedoen is gratis!

Tips: Lukt het je niet om naar Swanla te komen, laat het ons weten dan helpen wij met het zoeken naar een oplossing. - Kun je niet komen zonder vervangende zorg aan huis? Geef dit bij ons aan en wij kunnen meedenken over het inzetten van vrijwilligers - Ken je iemand die zorgt voor een ander? Geef de uitnodiging door en meld je samen aan.

Tot ziens op 10 november!

Annelies, Hetty en Joke