22.12.2019

Wil jij in de Jongerenraad Zuidplas?

Jongerenraad Zuidplas

Wil jij in de Jongerenraad Zuidplas?

 

De jongerenraad Zuidplas is een groep jongeren die regelmatig bijeenkomt (minimaal 10 keer per jaar) en, met begeleiding van Welzijn Zuidplas, gevraagd en ongevraagd advies geeft aan de gemeente. De jongerenraad bestaat uit maximaal 13 leden in de leeftijd van 12- 23 jaar, woonachtig in de gemeente Zuidplas. Het streven is uiteraard dat middels de leden van de jongerenraad alle dorpskernen vertegenwoordigd zijn.

 

Voor de Jongerenraad Zuidplas zijn we op zoek naar jongeren in de leeftijd van 12 t/m 23 jaar, die graag meedenken, meepraten, meebeslissen en meedoen! We zijn momenteel bezig met het schrijven van een advies over antidiscriminatiebeleid/inclusieve samenleving gericht op het voorkomen van uitsluiting en discriminatie op allerlei gebied in de gemeente Zuidplas. We krijgen volgende week een interessante workshop van Rachelle Stormbroek over beleidsontwikkeling en in maart volgend jaar organiseren we weer een debat! Dit keer over duurzaamheid. In 2020 hopen we weer onze bijdrage te leveren om vanuit jongeren in Zuidplas mee te denken, mee te beslissen en mee te doen.

Er zijn een paar plekken vrij voor leden. Wil je graag in de jongerenraad? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar jongerenraadzp@gmail.com