Welzijnsagenda Zuidplas

Deze Welzijnsagenda wordt mede mogelijk gemaakt door Omroep Zuidplas
Advent en Kerstviering met Joke Verweerd


12/12/2018 - 14:30
Hervormd Kerkelijk Cenrtum, JA Beyerinkstraat 53 in Nieuwerkerk a/d IJssel

Joke Verweerd is als bekend auteur een geliefd spreker  bij deze vereniging. Hea Snoek zette haar op het voorkeurslijstje voor de thema middagen. Joke is geboren in Krimpen a/d IJssel, studeerde sociaal werk, trouwde en heeft twee kinderen en kleinkinderen.  Het schrijven was een passie  voor Joke maar werd een roeping na haar ziekte [borstkanker, 2011].   Ze won twee keer de Publieksprijs Christelijk Boek.  Ze is weduwe.

Ze verzorgt nu onze themamiddag en heeft deze de titel gegeven: Uit het duister hier gekomen. Ze brengt tevens boeken van haar hand mee die u kunt kopen. Op verzoek wil ze die ook voor u signeren. Ook al heeft u thuis een boek van haar, ook dat kunt u alsnog laten signeren. De orgelbegeleiding bij de viering is  door organist en PCOB-lid :Alfred v Mourik. De dames van het koffieteam zullen de feestvreugde verhogen met een heerlijke traktatie . U kunt daarvoor uw bijdrage  in de koffiebus doen, die in de pauze rond gaat.

Oproep: Actie omzien naar elkaar ; Zoals voorgaande jaren wil men iedereen weer vragen een groet of wens op een kaart te zetten, het liefst ook met uw naam. Deze dan in de doos te deponeren als u komt. Bestuursleden zullen deze bij de uitgang uitdelen.

Uitzending van de viering  rechtstreeks via de kerkradio voor hen die daarop zijn aangesloten.  De uitzending komt op een later tijdstip ook via Omroep Zuidplas. Ieder die het programmaboekje tevoren wil ontvangen mailen met  Nel Oudijk neloudijk@gmail.com.

Welkom in het H.K.C. JA Beyerinkstraat 53. Inloop 14.00 uur, aanvang 14.30 uur, afsluiting rond 16.30Bekijk of plaats activiteiten bij Omroep Zuidplas