Zet je organisatie in!

Vrijwilligers vragen via de vacaturebank
Werk je als organisatie met vrijwilligers, dan is de online omgeving van Inwoners voor elkaar een goede plek om uw eventuele vacatures kenbaar te maken. Deze vacatures komen terecht in de vacaturebank, waar bezoekers rechtstreeks op kunnen reageren. 

Klik hier om als organisatie een vacature te plaatsen en kies voor: 'Ik zoek hulp voor mijn organisatie'.


Vrijwilligerswerk doen namens een organisatie
Op de online omgeving van Inwoners van elkaar kun je als inwoner je hulp aanbieden  op persoonlijke titel of namens een vrijwilligersorganisatie. Ben je al vrijwilliger bij een organisatie? Dan kun je dat aangeven. Bespreek dan wel eerst binnen je eigen organisatie of  zij deze mogelijkheid bieden en je hierin kunnen begeleiden. Ben je nog geen vrijwilliger van een organisatie, maar zou je dat wel graag willen worden? Ook dat kun je hier aangeven. Op deze manier maken we het nog makkelijker om vrijwilligers en organisaties met elkaar te “matchen”.


Wil je vrijwilligerswerk doen vanuit een organisatie, binnenkort vind je hier een link met een lijst van organisaties bij welke je je kunt aanmelden. 

Zorgvuldige match tussen hulpvragers en vrijwilligers

Via de online omgeving Inwoners voor elkaar komen er hulpvragen binnen. Wanneer deze niet worden opgepakt door een vrijwilliger van een vrijwilligersorganisatie, zorgt het VIP voor een passende match tussen een hulpvrager en vrijwilliger.

 
Cursusaanbod
Worden er vanuit de vrijwilligersorganisatie waar jij voor werkt cursussen aangeboden? Misschien zijn deze cursussen ook interessant voor vrijwilligers van  andere organisaties. Neem contact op met het VIP om deze mogelijkheid te bespreken.


Nieuwe initiatieven
Bij nieuwe ideeën denkt het VIP graag met je mee!

Contact
Het VIP is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. Een mail sturen kan natuurlijk ook: vip@welzijnzuidplas.nl.

Kom je liever een keer langs op kantoor? Maak dan een afspraak door te bellen naar Jolanda van der Maas (06-39882659) of Romana van Wensveen (06-14763414).

Jolanda van der Maas 06-39882659

Romana van Wensveen 06-14763414