Banner

Welzijn Zuidplas geeft ruimte aan jongeren die creatief willen zijn. Of het nu gaat om schilderen, muziek, dichten of een sport....wij kunnen je koppelen aan ervaringsdeskundigen op elk gebied!

 

Voor muziek (rap & hiphop) kun je elke woensdagavond terecht in de studio in 't Blok. Hier leer je raps schrijven, opnemen, en als je heel technisch bent aangelegd zelfs mixen en masteren van muziek naar streaming/cd kwaliteit. Ook hebben wij een Dj set en kunnen er dj lessen worden gegeven. Wil je 2 uur lang rammen op een drumstel ben je ook van harte welkom.


Zo is bijvoorbeeld ook de Hiphop Lounge ontstaan, een maandelijks terugkerende avond waar kunstenaars, muzikanten, dichters, producers, dj's en videomakers bij elkaar komen om te netwerken. Elk seizoen word afgesloten met een XXL edititie waar lokale acts met gevorderden worden gemixt tot een line-up inclusief Hoofdact. Ook de hoofdact word gekozen door jongeren en lokale acts uit omgeving Zuidplas.

 

Wil je schilderen? Dan koppelen we je aan een kunstenaar, zo hebben wij een goede band met het Cultuur Platform Zuidplas en zijn er mogelijkheden genoeg om samen iets leuks te verzinnen.

 

Heb je sportkeuzes maar kom je er niet helemaal uit? Laten we samen iets organiseren met de sportkeuzes in gedachten zodat we samen kunnen kijken welke sport het beste bij je past. 

De mogelijkheden zijn oneindig! Voor meer info en eventuele afspraken kun je contact opnemen met Tiener/Jongerenwerker Cemil de Wolf.

Cemil de Wolf 06-48102366